Parfym tips

Jag tänkte dela med mig av mina topp fyra parfymer! Älskar att lukta gott och nu har jag faktiskt fått en ny favorit, köpte den i tax-freen på Gran Canaria. 

Favoriten, plats 1: Viva la juicy. Den luktar så sjukt gott! Samtidigt som den är söt, blommig och flickig så är den riktigt fräsch. Denna blir svårslagen framöver.


Plats 2: Escada. Escada är ju ett märke som innefattar mängder av parfymer, men jag har två favoriter som delar andraplatsen. Det är Moon sparkle och Marine groove. Dock så har båda tyvärr slutat säljas då dem bara vart sommardofter, men jag har som tur var sparat på dem så det finns kvar än. 





Plats 3: JLO live. Den är jättegod, har aldrig ägt den tyvärr men minns hur jag alltid luktade på den i parfymaffärerna. Vet inte om den säljs numera, men om den gör det så kommer den få hamna i min parfymhylla! 


Plats 4: Elizabeth Arden, green tea. Denna doften är så fräsch! Här är det inte mycket sötma, men man känner sig frisk och upp-piggad av denna parfymen. 




Har ni några favoritparfymer? :)



Nämen hej!

Ja, jag lever faktiskt! Tro det eller ej ;)

Sent igår kom vi hem från en underbar resa i värmen. Vi hade 30 grader och sol alla dagar utom en, helt perfekt. Maten på hotellet var awsome och det fanns bra shopping. Får väl erkänna att jag redan kikar på resor igen.. Har lust att dra till Egypten i april, såg att det fanns resor dit för ca 4-5000 på FEM-stjärniga hotell! Kanske vore något? Måste dock veta om jag har jobb eller inte till våren innan jag bokar nån mer resa.

Till helgen är det dags för tävling med Zeo, både lördag och söndag. Hoppar 110 på lördagen och 115 på söndagen. OM det känns bra kanske jag efteranmäler till 120 någon av dagarna också, får se lite. 

Nä nu ska jag se på Trinny och Susanna och proppa i mig massa tax-free godis, sjukt gott!







Bilder från min instagram, martinaauren heter jag där! 

Fredag :)

Underbara fredag, du är så välkommen ;) Dessutom så verkar det bjudas på fint väder idag! Nästa vecka på tisdag natt drar jag ju dock till Gran canaria, och där hoppas jag på massor med sol.
 
Idag jobbar jag mellan 11-17! Trist med så sen eftermiddag, men efter jobbet ska jag och Wilma hoppa hästarna lite. Så vi får hoppas att dagen rullar på fort fram tills dess! Annars så händer det inte mycket i helgen, ska vila ordentligt och bara ta det lugnt. Dem senaste helgerna har gått i ett så jag har knappt ens hunnit sätta mig ner, men nuså. Sånna här helger behöver vi alla ibland!
 
 
 
 

Vackra :')

Fler bilder från KM kommer! Älskar dessa tre :') Denna hästen stannar hos mig föralltid <3 hand on heart.
 
 
 


Sängläge

Ligger och vilar mig i sängen, och har inga planer på att gå upp än! Halsen är fortfarande som taggtråd men det känns iaf som att febern har minskat idag, får ta och kolla det sen. 

Tack föresten ni som gav mig tips på vad jag kan blogga om! Ska absolut skriva om det, men just nu är det inte i ordning i lägenheten än. Vill gärna få upp skrivbordet med datorn och allt, först då kommer bloggen att bli som vanligt igen! 




Fruktsallad

Fick i mig lite fruktsallad med yoghurt nu till kvällsmat, kanongott! Har hört att fruktens vitaminer ska vara bra när man är sjuk, så nu hoppas jag att jag är piggare imorgon :)

Det har varit en helt stallfri dag för mig idag, tur jag har mamma som hjälper mig när jag är sjuk! Men oj vad rastlös och seg man blir när man är van vid att dagarna är fulla med aktiviteter och jobb, sen saknar jag såklart pollarna massor. 




4 plats

Trots feber så åkte jag och tävlade igår med Kortez, nu i efterhand ångrar jag det lite då jag låg och skakade hela kvällen igår av feberkramper.. 

Strök mig dock från andra klassen då kroppen verkligen inte orkade rida mer. Men första klassen gick ok, lite segt pga att jag var sjuk. Men vi landade på en 4 plats på drygt 64% och det är jag nöjd med! Vi gjorde några grova missar, han höll på att sticka ut från banan! (Det var staket runt hela) och kort efter det skulle det vara galopp men jag hann inte samla upp honom till det. Så galoppfattningen blev rusig och senare än vart den skulle vara. Hade han inte gjort det så hade vi iaf fått 5 poäng mer, och en högre procent. Men jag är nöjd med placeringen, det var hög konkurrans och fina hästar!

Ibland känns det dock som att jag bör leta en annan häst.. Önskar jag kunde prata med honom.. Kan berätta mer om detta ifall ni vill veta.




Det blev KM :)

Nu är jag sjukt trött efter en lång dag! Valde iaf KM före Jönköping idag, men ångrar mig lite faktiskt.. Det var sjukt lite folk med tyvärr, ponny slogs ihop med storhäst så då förstår ni hur "många" vi var.. 

Men Zeo var sjukt fin, men väldigt stark! I grundomgången bara drog hon och vi gjorde verkligen inte vår bästa runda. Sprången var dock riktigt fina och hon var inte i en enda bom här. Så vi kom till omhoppning, det höjdes och jag var sist ut. Dem andra två hade fått ett pet i omhoppningen så jag tänkte rida lugnt och försöka få till nollan. Red nog dock lite för lugnt, och blev övernoga på sista hindret vilket gjorde att Zeo rev, och nu hade vi ju ingen bra tid heller. Lite osmart av mig, men sen vill jag inte satsa en massa heller på Zeo då hon inte är en häst man gasar runt på. Det bara förstör henne.

Så jag är sjukt nöjd med dagen ändå, hon är inte alls sådär slarvig längre som hon ofta var förut. 

Ni som var där och fotade idag, skicka gärna alla bilder till mig! [email protected]




Vad ska jag välja?

Jönköping med Zeo på lördag eller KM på hemmaklubben? OM jag väljer KM så kan både Zeo och Zorn vara med.. Men åh vet inte, Jönköping lockar också måste jag säga! Hjälp mig att bestämma!? 




Ge mig tips. NU

Snälla jag ber er verkligen, ge mig några tips på vad jag kan blogga om? Jag har verkligen hjärnsläpp för tillfället.. Annars får jag väl helt enkelt ta en bloggpaus -.-






Kallt..

Nu är det verkligen höst, denna veckan har verkligen kylan dragit igång ordentligt.

Igår fick Zeo och Kortez sig en lång runda i skogen, riktigt härligt och mysigt att bara galoppera på och låta dem sträcka ut.

Min förkyldning verkar dock aldrig vilja försvinna, nu ligger jag här nyvaken i sängen med halsont.. Måste dock jobba, efter storköpen på ikea har jag inte råd att vara sjuk.. öppnar idag och även imorgon, skönt med korta dagar!

Haha jag och barnen på förskolan gjorde två fula gubbar (en tant) av lera här om dagen, sjukt kul x)


Godmorgon!

Tjo där ute, ni måste ju få se bilder på lägenheten! Men är verkligen inte klaramed allt än, så det får vänta ett litet tag till.. Annars stor trivs jag verkligen här och allt känns bra :)

Hästarna mår bra och alla går fullt ut, har som jag nämnt tidigare tränat mycket galoppjobb, för att få upp konditionen.

Nehe måste upp och äta nu innan jag åker vidare mot jobbet, så vi får höras sen helt enkelt! Lovar er iaf ett inlägg till idag :) men måste erkänna att jag är lite trött på det här med bloggar..


bloglovin bloglovin

RSS 2.0