Sjukt bra!

Älskar min nya ansiktskräm från Olay! Den luktar underbart gott och ger en len hy utan att att göra den för fet. Jag använde ju mig mycket av "midnight recovery oil" förut men fick tyvärr finnar och orenheter av den :/ så fick sluta! Bytte till Olay och mitt ansikte både känns och ser friskare ut. 

Rekommenderar verkligen som sagt! Dessutom är den i en bra prisklass.




Helgen

Stannade kvar i Mjölby över helgen, och testade på utelivet här! Har inte haft så kul på länge faktiskt, så kvällen blev lyckad :) 

Katterna är här nu i veckan med, för första gången. I början var dem lite oroliga och nervösa men det släpper mer och mer. Nessaja är sen som reagerat mest, vilket förvånar mig lite då hon är så trygg och lugn hemma i Vetlanda. Men iofs så kan det ju vara en anledning, just tryggheten där.

Kommer åka hem redan imorgon och ta lite lov, känns så välbevövligt! Nessaja leker och håller igång på nätterna så denna natten har vart i stort sett sömnlös.. Ville bara kasta mobilen imorse när den ringde.

Näe, kunde vart värre! Dax att dra till skolan nu iaf men jag kan säga att jag längtar redan nu tills vi slutar för dagen pga tröttheten :(


Vattenhålet i Mjölby.

Drunknar i plugg

Åååh, har verkligen massor med plugg inför torsdagens prov.. Det är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja! Jag är även lat när det gäller att sätta mig och läsa, är mer en praktisk person som lär mig genom att utföra. Får hoppas på att resten av veckan går fort så att torsdagen snart är över.

Annars har det vart en rolig helg! Fest med ett gäng kompisar och utgång på det, massor med skratt. Har även myst med mina älskade kissar och vb såklart, min lilla familj<3 

Är nu i Mjölby igen sen igår, sover inte lika bra här som hemma! Drömde om spindlar hela natten och vaknade till och från.. Så är inte utvilad idag! Vill egentligen träna men får se om jag ens hittar orken till det mitt i allt plugg..

Lite bilder från helgen:















Triangl

I och med att jag blev lurad av myswimwears.se så fick jag helt enkelt beställa en äkta Triangl bikini ifrån deras egen hemsida. Jätte tråkigt med bedragare, förhoppningsvis får jag iaf mina pengar tillbaka via paypal men det är ju inte alla som betalat via dem.. Förstår inte hur man kan hålla på med bluff-företag, har folk inget samvete? 

Iallafall, tillbaka till Triangl. Jättebra service och fick hjälp med storleken av deras chat på hemsidan. Bikinin kom fram inom en vecka dessutom, trots att dem skickas från utlandet. 

Är supernöjd med både passform, material och bekvämlighet. Så rekommenderar verkligen Triangl's egen hemsida ifall ni också funderar på att beställa en.




Nessaja ville såklart vara med och öppna paketet haha..








Zeo

Zeo står som sagt i Norrköping just nu under tiden jag pluggar. Jag har inte sålt henne utan hon är endast utlånad på foder, till att börja med fram till årsskiftet om allt går som tänkt :)

Det behövdes bara två provridningar sen hade jag bestämt mig för vem jag ville lämna min pärla till, dem passade väldigt bra ihop redan då! Och det är så det ska vara med Zeo, antingen klickar man på en gång eller inte. 

Hälsade på henne i lördags och klart att det känns i hjärtat. Att inte se henne hemma, i sin box som hon alltid hittade till.. Hon var så trygg! Visst det är hon nu också men ni förstår säkert vad jag menar, det var helt enkelt ovant för mig att se henne någon annanstans.

Tänk att jag ändå lovade henne att vi aldrig skulle skiljas. Hon skulle inte behöva flyttas runt mer än vad hon redan gjort i sitt liv, nu hände ju saker som gjorde att det blev tvunget att låna ut, men ändå.. Jag saknar henne verkligen!

Men vad bra hon har det! Hon trivdes och Emma som hon står hos är nogrann med både ridning och skötsel. Så det känns jättebra också såklart! Red även en stund i lördags och det var jättekul, hon var som vanligt och det gör mig glad! 

Emma berättade att hon var överlycklig efter varje ridpass och inte kunde tänka sig någon annan häst, så jag är en glad ägare!

Undra vad som händer dem närmsta åren med mig och Zeo.. Kommer vi någonsin tillbaka till tävlingsbanorna eller är det ett minne blott? Vad tror ni? Vad hoppas ni på?




Snaps!

Alltid social och gosig <3

Min lilla familj <3

Men så var det visst torsdag kom vi på sen, haha..


Tänk att det gått över en månad nu!

Gubbe på gran canaria som sov med öppen mun så ini! Haha


Bebis ska alltid vara i knät på toaletten, haha.

När man vill till Nässjö men inte kan..


Göttmos

Slipper jobba ihjäl mig på elit nu iaf!

Lagom snygga... Kaktusar!!


Myskisse

Mat<3

Nyår!

Jul!


Ja hon är galen..


Världens bästa konsert!

Ja jag är störd, men erkänn kul!


Del två kommer! Snapchat: martinaauren

Mycket i skolan

Har ett stort prov nästa vecka. Så min helg kommer gå åt till att mestadels plugga. Segt då det är ca 500 sidor.. Minst. Men hitills har proven gått bra så får hoppas att detta också gör det! 

Annars lägger jag mycket tid på gymmet just nu. När man inte har någon häst att aktivera eller ett stall att jobba i om dagarna så blir det ju lätt att man hamnar i soffan. Men har faktiskt tagit mig i kragen rejält nu och köpt halvårskort på gymmet här i Mjölby :) träningen känns lättare för varje gång och jag märker redan skillnad på min ork, vilket är awsome! Om jag fortsätter såhär så kanske jag hinner komma liiiite i form inför beach 2015 iaf.. Haha!

Nä nu är det snart dags att sova! Ska försöka bättra mig med uppdateringen, promise!

Lite händelser senaste tiden: 

Klassmys i helgen..

Nessaja som bara blir större men behåller sitt babyface<3


Hjördan spelar..


Hälsade på min Zeo i helgen också!


Ja men det låter ju bra ;)

Vann ett par hundra förra helgen på Blackjack också ;)


Finns det nåt värre än en lång toalettkö när man är kissig så ini?


Var med bestie till thegedinstudio!



Huvudvärk igen

Så trött på att vakna med denna huvudvärk.. Det riktigt spänner och så fort jag rör mig trycker det till runtom hela huvudet. Inte kul att få käka ipren var/varannan dag men vad ska man göra? 

Ska iväg till skolan nu strax. Håller på med trafikföreskrifter nu i tre veckor och det är riktigt segt faktiskt. JTF:en (boken) som vi jobbar med är på flera hundra sidor så den är ju inte direkt lockande att sätta sig med och läsa ut. Men får hoppas på att dem här tre veckorna går fort för sen kommer det roligare arbeten i skolan! 

Vädret är ju iaf helt underbart så där ska jag inte klaga! Sen har jag dessutom kommit igång ordentligt nu med träningen, och det känns riktigt kul och nödvändigt. Ikväll är det dags för cirkelträning igen!


Blond, gammal bild!

Varning

Handla inte din bikini ifrån myswimwears.se ! Dem säljer triangl bikinis (dock ej äkta), och jag var dum nog att bli lurad. Beställde bikinin för över två veckor sen nu men det har fortfarande inte dykt upp. Ska kontakta paypal idag för att få mina pengar tillbaka, vilket jag troligen får, men det känns ändå riktigt tråkigt att inte få hem bikinin.. Ville ju ha den! Skrev till myswimwears på facebook också men dem blockerade mig! Så det säger ju allt om att det är fake. Blir så fruktansvärt arg, och tycker synd om alla som beställt därifrån. Sånt ska fan inte få förekomma!




Migrän

Vaknade helt utslagen med migränkänningar.. Och nu ligger jag här i  soffan utan att ha blivit bättre. Hoppas det inte bryter ut mer än såhär! Vill inte missa en massa i skolan..

Nu längtar jag verkligen efter sol och värme. Den 25 juli ska äntligen Kefalonia bli av. En ö jag velat besöka under flera års tid nu men det har aldrig blivit av. NU är iaf resan bokad och jag kan inte längta mer! Låt nu tiden gå fort fram till sommaren.. Det bästa med resan är att vi åker ett helt gäng på 9 personer, kommer med andra ord bli helt awsome!




Stockholms shopping

Har hittat en massa fynd idag! Supernöjd med alltihop. Här kommer bilder på allt..












Så nöjd som sagt :D

Trött men glad

Haft medåkning idag också, fast på Arriva. Alltså östgöta pendeln Mjölby-Norrköping. Spännande att se hur olika tåghytten faktiskt kan vara. Nu vilar jag inför Stockholm, tåget går 15.43..







Medåkning

Idag har jag och en klasskompis fått åka med i förarhytten! Vi åkte från Mjölby till Örebro och sen tillbaka. Det var jätte intressant att få se allt på riktigt, samt prata med lokföraren om jobbet. Alla förare vi pratade med under dagen hade inte ångrat jobbvalet en sekund! 

Imorgon har vi medåkning igen, sen är jag faktiskt ledig resten av veckan! Passar då på att åka upp till pappa i Stockholm, riktigt längesen jag var uppe hos han nu. Juli 2013 för att vara exakt, så det ska bli roligt att ses igen. 

Lite bilder från hytten idag..







bloglovin bloglovin

RSS 2.0