Great

Haft en väldigt rolig helg! I fredags åkte jag, kajsa och amanda till Ullared. Blev en hel del shopping, både nödvändiga saker och tvärtom, det är ju så det ska vara haha. 

Sen igår var jag iväg till Växjö. Dem hade "Black friday" på samarkand så shoppade två par jeans och ett linne. 50% på allt! 

På kvällen igår blev det utgång. Hade en riktigt rolig kväll, bästa på länge! Så idag har jag bara haft en slappdag. Iofs har jag hunnit med att städa lägenheten också. Men nu ser man ju inte fram emot att gå upp vid klockan 04.00 imorgon, wäääh kan jag bara säga! Godnatt!
Gos

Nessaja <3News

Har endel roligt att berätta, men det får vänta ett tag till :)

Lite småsaker som hänt:

*Har ju nytt jobb. Är på Inwido (Elitfönster) där jag står på line och helt enkelt tillverkar fönster från grunden. 

*Parisa har blivit såld och åkt till sin nya ägare.

*Jag har vart känslig på sista tiden, kan lipa över smågrejer innan jag inser att jag egentligen borde skratta åt det. Kan det vara detta ständiga mörker som gör en smått deppad?

*Ser fram emot Ullared nästa fredag!

*Jag har klarat ett viktigt test.. Hmm, mer säger jag inte än ;)
Funderar
Trött

Förmiddagsvecka.. Nja, not my thing alltså. Man blir sjukt trött när man får ställa klockan på fyra! Och dessutom ska jag jobba både lördag och söndag också. Får helt enkelt ta på mig dollarögonen och se det som pengar! Dax att börja jobba nu, ville bara in och säga hej!
bloglovin bloglovin

RSS 2.0