God jul :)

Har lite bloggpaus som ni märker, får se när motivationen kommer! Om den ens gör det? Känns som att det här med bloggar försvinner lite mer och mer faktiskt. Men vill iallafall önska er en riktigt god jul :)




Sista veckan :)

Nu kör vi på sista veckan innan lite julledigt! Dock så kommer jag att jobba ett par strödagar under julledigheten, men det gör mig inget. 

Hittade inte en julklapp igår, var inte på shoppinghumör alls. Men ett par jeans fick följa med hem och även en ny kamera! Så nu kan jag glatt presentera en Canon 600D, en perfekt kamera för mig som inte är något proffs men som ändå går att ta grymma bilder med :) 




Söndag

Idag ska jag, vb och min bror julklappshandla lite i Växjö. Svårt att handla klappar tycker jag, särskilt i år för ingen av mina nära önskar sig något. 

Senare idag tänkte jag blogga lite om vad som hänt här i stallet, det är nämligen två nya pollar som glatt tuggar hö här nu ;)




<3

Igår åkte Kortez ifrån mig, många tårar i ögonen såklart.. Men får väl inse att det faktiskt var bäst såhär! Kommer ett inlägg om anledningar varför jag sålde honom osv, så fort jag pallar skriva det :)

Igår firade även jag och älskling vår 5 års dag. Vi lagade helstekt oxfilé med klyftpotatis och rödvinssås. Det var första gången som vi gjorde både det slags köttet och såsen men det gick kanon, och blev riktigt gott! Vi delade även på en flaska rött och sen såg vi en film tillsammans. Mer än så behövs inte, kärlek <3


Innan kortez åkte.. 

Torsdag..

Och idag är det en spännande dag ;)




Det är ok att hata måndagar..

Hur.. Ska.. Jag.. Ta.. Mig.. Upp.. Ur.. Sängen? :(

Jag är nog en stolt måndagshatare. Är alltid otroligt trött på måndagar samt noll motiverad till allt. Ligger just nu och försöker ta mig upp från sängen, men mina ögon har andra planer och försöker hålla sig stängda vid varje blinkning.. 

Som tur är så har jag ändå en ganska kort dag på måndagar, 15.30 slutar jag.
Men nehe, ska väl försöka ta min igenom denna dagen nu trots allt :)




Snökaos

Ja, snökaos beskriver denna helgen med ett ord. 

I fredags var det riktigt ruggigt och till och med snöstorm, så hästarna var riktigt glada att få gå in lite tidigare. På kvällen hade jag och vb lite taco och mys framför en riktigt bra film, som jag inte kan stava till haha.

Igår var det en jättefin dag, tanken var ju också att Kortez skulle åka till sitt nya hem. Dock så ställde vi in redan i fredags pga vädret. Så han kommer att åka någon dag nu i veckan som kommer. Sen igår kväll var två kompisar förbi till oss och vi såg ännu en film.

Idag skulle jag ha åkt och tävlat i Jönköping, när jag kollade väderprognosen igår så skulle inte snön komma fören framåt tre. Men imorse hade det ändrats och visade att det skulle snöa massor redan vid nio. Jag valde därför att stryka mig, vill inte riskera Zeo på dessa vägarna! Så det blev ingen tävling, lite tråkigt såklart, men det känns ändå väldigt bra inför nästa år. Nu avslutade vi med november tävlingarna i Vetlanda med två placeringar, kan ju inte bli bättre :) mer än HALVA startfältet hade dessutom strukit sig idag, förståeligt..

Fick mysa lite med älskade Lisa idag istället! Det är nåt grymt vad jag saknar henne nu när jag inte bor hemma längre. Hon fyller 18 år till sommaren, min lilla skatt <3




Jag ser ut som en tjock blåsfisk men whatever.

Bildbomb 2 från Växjö.

Resten av bilderna från framridningen, alla är tagna av vb.
 
 
 

Bildbomb 1 från Växjö.

Hehe ja, detta är ju ett tag sen. Men bättre sent en aldrig som man säger, right? Zeo var jättefin denna tävlingen, vi debuterade både 115 och 120. I 115 rev vi ett hinder, i 120 tre. Jag red inte för fem öre i 120! Men nya tag inför 2014 nu.
 
Här får ni bilder från framridningen, dem från banan har ni redan fått.
 
 
 
 

Hoppat :)

Idag hoppade jag och Louise (en ny medryttare) på hästarna. Zeo var hur pigg som helst och flög över hindrena, snuddade inte vid en bom! Har inte hoppat på ett bra tag nu då underlaget vart fruset men idag var det perfekt. 

Sen fick även Louise rida på Zeo en stund i slutet och hon red henne riktigt bra! Kul att se, då Zeo inte är den lättaste om man inte känner till knapparna. 

Nu ska jag strax dra och sova, att lägga sig innan 22 har blivit basic för mig. Har dessutom haft enorm ryggsmärta dem senaste veckorna så det enda jag vill är att lägga mig.. Går det inte över till nästa vecka får jag ännu en gång gå vidare med det här, kanske ska testa en napprapat den här gången. Många pratar gott om sådana :)




Allt har ett slut..

.. Och idag kom slutet för dig och mig. Det är bara att inse att detta var det bästa för oss båda, även om jag älskar dig djupt.
 
Denna hästen lämnar aldrig mitt hjärta och jag kommer sakna honom obeskrivligt.. Kortez är alltså såld, besiktad och åker snart mot sitt nya hem.
 
 
 


Så fin!

Zeo har varit jättefin att rida dem senaste veckorna! Mjuk, glad och energisk. Det gillas såklart, och hoppas nu hon håller sig såhär fin tills det är dags för lite jul-vila :)

Tänker dock inte ställa av henne helt i år, hon mår bra av att röra sig så känns som att 2-3 dagar i veckan med lätt ridning räcker som vila för henne. 

Ställer ni av era hästar helt nu under vintern? 




Just nu

Strax ridning i det fina vädret! Drar ut i skogen idag :)




bloglovin bloglovin

RSS 2.0