Cirkelträning

Kajsa och jag hade Cirkelträning igår, ett pass på gymmet med instruktör och flera andra som tränar. Man gjorde en aktivitet under en viss tid för att sedan gå till nästa station. Kan säga att jag har tappat all kondition och styrka. Kände mig som en gammal tant så som jag flåsade och jämrade mig. 

Men gav inte upp iallafall! Och bättring ska det fasen bli. Måste få tillbaka mina muskler och kondition, sen jag slutade rida så finns inget kvar. Nu kör vi på gymmet/annan träning minst tre gånger i veckan, beach 2015 är målet plus att se/känna skillnad på mig själv.
Gamla kalle anka

Visst ser han så sjukt läskig ut? Om det är något jag var lite extra rädd för när jag var liten så var det gamla Kalle anka. Såhär såg han alltså ut från början, jätteläskig!Nu kör vi

Köpte gymkort igår, så nu jävlar! Skönt att det går att kombinera med simhallen på gymmet också, samt att vi även fick fri entré till relaxavdelningen! Nu vet vi vart vi kan chilla efter ett hårt träningspass. 

Målet med träningen då? Jag vill helt enkelt komma igång igen. Märker på hela mig att jag kommit ur form nu efter ett halvårs soffliggande. Ridningen gav ju mig en hel del träning förut men nu har jag ju inte kvar någon häst, så känner att jag måste göra något iaf! Känner mig faktiskt motiverad även om det kommer vara tufft nu i början, har ingen kondition kvar överhuvudtaget! 

Idag har vi prov i skolan, var så trött igår så har nog egentligen inte läst på tillräckligt känner jag :( men får hoppas på att jag klarar mig iallafall. 


Onsdag

Godmorgon! Dax att bege sig till skolan snart. Veckorna har gått jättefort sen vi började, har snart redan gått en månad. Idag ska vi ha brand och LABC övningar i skolan. Sånt man redan haft ett par gånger innan men klart att det kan var bra med en uppdatering, kan erkänna att jag glömt det mesta.

Tror föresten att jag ska åka och hälsa på Zeo till helgen! Saknar henne så mycket, känns på något sätt ofattbart att hon inte är i mina händer. Jag har alltid vart så rädd om den hästen, velat ha koll och kontroll på allt som rör henne. Hon är ju speciell, hade hon hamnat fel så hade det märkts på henne kan man säga. Men nu är ju hon hos världens bästa fodervärd som verkligen älskar henne, så bättre kunde det inte bli <3
Igår i skolan

Vi begav oss ner till Mjölby driftplats igår där vi beträdde spåren. Mycket spännande och intressant! Kollade bland annat växlar, ledningar, signaler och fick helt enkelt en överblick om hur allt fungerar.
Tänk vilket system allt är uppbyggt på!

Visste ni att Sj:s X2000 rör sig ca 45 meter per sekund om den kör i 160km/h? Och då får den även köra i 200! Så GÅ ALDRIG PÅ SPÅREN om du inte har behörighet, du hinner inte av i värsta fall :(


New in

Dessa två är faktiskt mina favorit-produkter just nu. Man får en jättefin hy dagen efter man användt dem! Tyvärr ganska dyra för att vara så små, men man behöver inte använda mycket åt gången. Sen hade jag turen att köpa dem för ett reducerat taxfree pris. 

Den stora flaskan är till ansiktet, och den lilla tuben är enbart för huden kring ögonen.

En vecka i skolan

En vecka i skolan av 60 har redan gått, känns som att dessa 15 månader kommer gå fort! 

Denna veckan har vi mest haft introduktion på järnvägen överlag. Gick dock in ganska djupt på olika signaler i torsdags och jäklar vad mycket man har att lära.. Blev helt snurrig i huvudet av alla skyltar, ljus och signaler. Har just gått igenom allt igen i boken, första gången någonsin i mitt liv som jag faktiskt tycker det är ganska okej att plugga. 

Jag har aldrig pluggat ordentligt, varken i högstadiet eller gymnasiet. Var alltid en sån som läste lite dagen innan men ändå klarade mig. Var så sjukt skoltrött under dem åren.. Men klart man ångrar sig idag, hade ju kunnat ha väldigt höga betyg. Nu är mina betyg ganska bra ändå men ja man tänker ju att man borde pluggat mer än vad jag gjorde..

Är också väldigt nöjd över klassen! Vi är ca 30 st, varav 8 tjejer och resten killar. Lokförare är ju ett mans dominerat yrke men kul att det blir fler och fler tjejer som söker in tycker jag! 

Och tänk att jag är en av dessa 30? Av flera hundra som söker in.. Man brukar räkna med att 3-4% kommer in på utbildningen av alla som söker. Jag är jätteglad! Men också chockad då jag inte ser mig själv som ett "smarto", haha.
Plugg

Andra dagen i skolan, känns bra! 

Nyinflyttad

Victor åkte precis och styrde bilen vidare mot Vetlanda.. Inatt har vi nämligen sovt i nya lägenheten i Mjölby! Kändes lite sorgligt när han åkte, vi har ändå vart sambo i snart 2 år nu så klart att det känns att flytta ifrån varandra. Men som tur är så har jag ju Kajsa här så är ju inte helt ensam :)

Bilder på lägenheten kommer att komma upp så fort vi fått iordning helt. 

Sen har ju Zeo åkt med som sagt. Hon står i Norrköping så det är ju inte så långt härifrån! Ska snart åka och hälsa på hade jag tänkt, saknar henne fruktansvärt mycket men samtidigt är det en lättnad att ha henne utlånad då jag inte hade löst situationen annars.bloglovin bloglovin

RSS 2.0