Lycka

Så glad av att få sitta i sadeln igen!


Zeo var dock överpigg vilket är förståeligt efter ganska mycket vila. Hon hade energi så det hade räckt till tusen! Dock red jag bara en kortis runda iom att hon vilat, vill inte sätta igång henne för fort. Nu ska hon igång iaf och vi siktar på tävlingarna i Vetlanda i slutet av oktober. Någon mer som ska dit?

I övrigt var hon dock fin idag, lyckades tillslut vända all energi till något positivt. Det steget hon får när hon går riktigt bra är så jäkla härligt! Det är då hon visar upp sin flashiga dressyrstam, haha.



Hemma

Och blev glatt bemött av mina babies! Dem är helt underbara dessa små ulltussar. TACK till världens bästa Kajsa som tagit hand om dem i över en vecka nu när vi vart borta, vet att dem inte kunde fått en bättre kattvakt :)




Nessaja ville dock följa med till Cypern! Det första hon gjorde när resväskan kom fram var att lägga sig där i haha. Hon vägrade gå ur!

Hemfärd idag

Har faktiskt haft lite av en motivations-svacka med hästarna sen i somras.. Har ju haft fem stycken och inte känt att jag har hunnit med alla på ett rättvist sätt, och även Zeo, min största prioritering, har hamnat lite i kläm.

Men nu är ju Fiolka på plats i sitt nya hem och saker och ting känns mycket bättre nu. En häst mindre innebär en timme mindre i stallet liksom, och det gör mycket när man jobbar heltid.

Har ju dessutom inte ridit på typ tre veckor nu, då jag skadade mitt finger drygt en vecka innan vi åkte till Cypern. Och hjälp vad jag nu saknar att rida, och inte bara det! Jag saknar stallet överlag, mocka, gosa, borsta- allt som hör till! Känner mig mer motiverad nu än någonsin :) 

Inatt går flyget hem till Sverige, känns skönt att komma hem igen men samtidigt jobbigt att lämna detta underbara ställe och väder!






@capo bay

Hoppas ni har det bra i regnet hemma ;) själv njuter jag för fulla muggar här nere i solen! Ikväll ska vi testa på hotellets spa-avdelning. 







Infektion och pencilin

Har mycket att göra idag. Fiolka åker till sitt nya hem och jag ska hinna med att packa- för imorgon går flyget mot cypern! 

Tror jag har nämt här att jag skar mig i fingret förra veckan.. Fick iaf en rejäl infektion så nu går jag på pencilin i 1 vecka! Jättekul när vi ska ut och resa, not..

Men är iaf väldigt taggad inför att åka! Semester är precis vad jag behöver just nu.

Såhär såg fingret ut i torsdags..


Tänk på att det är lillfingret! Det var lika tjockt som min tumme. Men nu är jag redan mkt bättre :)

Just nu

Jag är så jäkla glad för att jag och vb åker till Fig tree bay på måndag, har aldrig tidigare vart i större behov av semester.. Blir väl dock som vanligt att jag får panikpacka i sista sekund, that's me! 

Kajsa har hand om katterna medan vi är iväg, känns bra då det är hon som känner dem bäst av alla anhöriga. Men kommer ändå sakna mina missar, har aldrig vart ifrån dem mer än en dag innan! 

Hästarna sköter mamma, hade egentligen velat ha någon till att rida Zeo under tiden men blir nog att hon får en veckas vila tyvärr. Men jag tror inte hon går under av sorg av att stå lite, hehe! 

Nähe- mot jobbet! Idag håller vi tummarna för Fiolka på besiktningen.



Blä

Tur att jag har stämpelkort på vårdcentralen haha.. Har vart där tre gånger på fem dagar nu, nej inte så kul kanske. Jag som ville rida så mycket som möjligt nu innan resan på måndag, men istället ska jag vara i stillhet- ja jag behöver klaga av mig.
 
Dock så har Zeo ändå tappat en sko så hade inte blivit mycket ridning på henne ändå, plus att få tag på en hovslagare kan ibland vara som att knacka på en sten och fråga om någon är hemma. You know what I mean..
 
Jaja, ska inte tråka ut er mera. Lång dag idag på jobbet, låt den gå foooort...
 
 
 
 
Åh vilka gamla, underbara bilder! RÖDA SKYDD, vad tänkte jag med?! Ska säljas omedelbart kom jag på nu! Annars gillar jag bilderna, Bratteborg 2012 måste det vara..


I'm an albatroz

 
 
 
 

Krångel

HEJ! Har inte kunnat blogga normalt då min mobil har vart sönder. Hela skärmen har blippat och man har knappt kunnat se någonting. Men nu är det tillfälligt löst så denna veckan kommer det mera bloggning.
 
Skadade fingret i fredags, skar rätt i leden på lingfingret och hade egentligen behövt sy.. Men dum som man är så väntade jag i över fyra timmar innan jag sökte vård, då det blödde rejält fortfarande. Tyvärr var det ju för sent att sy då, så går med tejp nu och det gör riktigt ont. Kan inte rida heller då jag ska vara i stillhet med handen och får inte bli blöt, riktigt trist.
 
Goda nyheter är att Fiolka är såld och vi ska försöka hitta en besiktningstid denna veckan. Hon kommer få ett underbart hem, det gör mig så glad!
 
Igår blev det utgång med Linn och Kajsa, vi hade riktigt roligt trots att endast vi tre stod för förfesten! Drog igång en riktig photoshoot här hemma, så här bjuder vi på dem bilderna!
 
 
 

Utgång igår

Tack för en grym kväll tjejer <3








Lördag på ingång, utgång på schemat ;)

Tjo! Morgonpigg som vanligt nu för tiden, vaknade vid 8 :( får väl ta mig en powernap under dagen så att jag inte blir trött tills ikväll, för då väntar utgång med tjejerna. 

Jag och Kajsa hade en nostalgi kväll igår, shit vad mycket trams man höll på med haha. Vi tittade på gamla bilder, lyssnade på gamla låtar VI gjort, samt tittade på videos. Haha skäms en del faktiskt, men samtidigt är det kul att ha kvar och lite saknar man tiden ändå när man var 16 år och trögfattad. Tur ändå att man växer upp och inser verkligheten på ett annat sätt haha!

Nähe, nu ska jag hämta in mina goskatter till sovrummet så dem väcker vb. Sen upp och äta frukost, sen vidare till stallet och rida. Puss på er.


Jag här om dagen..

Fin nyhet.

Schockemöhle har tillsammans med Joanna Freme skapat en ny träns-kollektion. Jag blev kär i detta tränset! Men det kostar säkerligen en massor, sen har jag ju svart utrustning så ett brunt träns är egentligen inte ens ett alternativ för mig tyvärr. Men man kan ju hoppas på att det kommer i svart också när kollektionen släpps i december!
 
 
 
 

Sugen på att beställa.

Kikade i Tax free airshop katalogen och såg denna primern. Verkar så bra! Vet dock inte om jag ska köpa den, priset ligger vanligtvis på 6-700 kr men nu var den nedsänkt till drygt 400. Ändå väldigt dyrt för en primer kan jag tycka. Men visst är den häftig? Pärlorna förvandlas till flytande vätska när du trycker på utlösaren.
 
 

Capo bay.

Vb och jag har som sagt bokat en resa till Cypern, istället för Grekland som det egentligen var tänkt från början. Det blev Cypern för att det helt enkelt ligger sydligare- bättre väder så sent som i september. Vi åker den 22a så nu är det knappt tre veckor kvar, åh vad jag längtar! Dock har vi inte lagt Grekland (Kefalonia) på hyllan, men det stället är solsäkrast på sommaren. Så det kanske blir till sommaren.
 
Denna gången ville jag lyxa till det lite extra. Har aldrig tidigare bott på ett lyxhotell som vi nu faktiskt ska göra. Kunde inte motstå detta hotellet när vi hittade det rejält prissänkt, det gäller ju att passa på! Capo bay är ett fem stjärnigt hotell som ligger mitt på stranden i Fig tree bay, det är bara 50 meter till stan med shopping, barer och restauranger- jag kommer att trivas.Hotellet har två utomhus pooler, en av dem är endast avsedd för vuxna. Sen har dem också en inomhuspool med tillhörande spa med bastu och olika behandlingar. En storfrukostbuffé med nypressad apelsinjuice och även tre tillhörande restauranger finns på hotellet. Gratis wifi i allmänna utrymmen, gratis gym, och spaet är också gratis föresten!
 
Här får ni ett helt gäng med bilder!
 
 
 

Krånglar..

Bara för att jag bestämt mig för att blogga ikväll, startat upp datorn och allt, tror ni inte att allt ska krångla då?! Jo, datorn bara laggar och efter 30 minuter förgäves gav jag upp och mobilbloggar nu istället. 

Men därför blir det ju inget inlägg om resan idag heller, får väl se om det funkar imorgon. Annars har det inte hänt mycket idag, är sjukt trött så ska faktiskt sova nu.. Imorgon blir en lång dag då jag stänger på jobbet, godnatt! 








Ett par bilder från här om dagen när Hjördan sov på mig, är hon inte ur-go? Lilla kärlek<3

bloglovin bloglovin

RSS 2.0