Värnamo.

En mycket bättre och mer kontrollerad känsla idag :) skönt! Däremot så rev vi ett hinder, men det spelar mig ingen roll så länge känslan är fin. Men jag måste ha en bättre galopp till nästa gång, la in ett extra språng på linjerna, fy på mig. Annars så är jag nöjd med rundan.
 

Tävling

Taggar för tävling i Värnamo imorgon, rider en 110. Nu hoppas jag att vi får tillbaka rätt känsla på banan som vi hade i slutet på förra året, inte som det vart på dem senaste tävlingarna! Önska oss lycka till :)

Annars så har min helg hittills spenderats i Norrköping hos två vänner, älskar den staden! Hade en grym kväll igår och idag mår jag väl inte jättebra om man säger så.. Men det måste verkligen göras om snart igen. Saknar er redan, Linn och Mathilda <3
Blir denna outfiten imorgon igen, måste hitta fler schabrak som matchar min kavaj haha :)


On a train.

Härligt att åka tåg, älskar det! Är påväg till Norrköping för att träffa Linn och Mathilda, har musik i öronen i form av Skylar grey & David guetta- Shot me down, mycket bra. 

På söndag är det dags för tävling, rider en 110 i Värnamo :)


Just nu.

Ingen bra start :/

Fick börja min morgon nu med att sätta mig med min "massagegrej". Den hjälper faktiskt endel, även om min ryggskada aldrig kommer att sluta göra ont, så känns det lite bättre med den här. 

Igår blev inte riktigt enligt planerna, det var iskallt och regnade massor när jag kom hem. Fick kasta mig ut till stallet. Tror ni inte att det satt en spindel på min sko då?! Så jag fick den på handen när jag skulle dra på skon! Usch, blev helt paralyserad och kunde inte röra mig först haha. Sen stod jag och glodde på spindeln i säkert två minuter innan jag vågade slå den med flugsmällaren. Så om det regnar även idag, så är det mitt fel! Men ja, red inte igår då hästarna vart dyngsura och Zeo hatar verkligen regn. Så dem fick en välförtjänt vilodag, inte dem emot tror jag! Idag ska jag rida efter jobbet iaf.


Massage grejen ^

Dålig bloggning'

Skärpning här nu va ;) men har haft mycket för mig både i söndags och igår. Idag jobbar jag dessutom en låg dag så lär inte bli så mycket bättre, men ska försöka hitta lite luckor under dagen :) 

Hoppade Zeo igår och det gick riktigt bra! Börjar äntligen hitta tillbaka till rätt känsla igen. Nu får vi bara hoppas att det fungerar på tävlingarna också. 

Igår joggades Parisa och Fiolka lite lugnt, inget ansträngande då dem vaccinerades i torsdags. Vet att alla säger olika om det där med att låta hästarna vila efteråt. Men jag brukar alltid låta dem ta det lugnt i iaf 5 dagar efter. Hur länge vilar era hästar efter en vaccination?


Bild från i helgen, utgång med Maja som inte blev så lyckad haha!

Lite bättre jämförelse bilder.

Dessa bilder är tagna på exakt samma ställe på paddocken (bara årstiden som skiljer sig och ljuset ser därmed lite olika ut). Hon har samma träns och sadel på bilderna. Vissa vrider på jämförelsebilder sjukt mycket och tar i helt olika vinklar, steg och bakgrunder. Här är det mesta samma! Jag måste faktiskt säga att jag är en stolt ägare, trots att det är lite "aja baja" att uttrycka det. Men jag är stolt över jobbet med Parisa hittills även om hon ska musklas upp mycket mer. Det hon lagt på sig mest av under dec-mars är faktiskt hull. Men även endel muskler börjar smyga sig fram, särskilt på rumpan! Nu är målet att få en mer muskulös hals, hur? Jobba henne lång och låg.
 
 
 
 

Lägenheten.

Här bor jag. Ursäkta min röst och att jag låter som att jag rökt i 40 år, så är inte fallet. Jag hade vart uppe till 02 och städat kvällen innan, plus lite förkyldning på det. Jaja, enjoy if you feel like.
 

Fixat :)

Har endel filmer på g till er här, bland annat på lägenheten! Men sen har jag också fått önskemål om en sminkvideo. Kanske, kanske att jag gör en idag.. Tänkte också lägga upp Parisas löshoppning så ni som inte har instagram kan få se dem.
 
Annars är det fritt fram att följa på insta och snapa: martinaauren
 
 

Äntligen fredag!

Så underbart med helg! Ingen tävling står på schemat denna helgen, så blir förmodligen lite fest på lördag annars händer inget särskilt. 

Fy vilket hjärnsläpp jag fick nu, bäst att göra sig iordning och dra mot jobbet istället :)


Haha bilden är verkligen jag!


Kefalonia

Finns det nåt vackrare ställe? Säkert. Men ändå verkar detta så jäkla underbart och fint! Jag har värsta dillen på fina stränder haha :)

Fan vad blek jag är!

Vill utomlands nu, tack! Men får vänta tills i sommar. Jag ska till Kefalonia, det har jag bestämt! Känner mig som värsta vandrande spöket nu med tanke på hur blek jag är haha..

Tjo!

Är inne på min andra öppningsdag denna veckan, och imorgon öppnar jag också! Tur att jag ändå är hyffsat morgonpigg nu för tiden. Det roliga är att numera ser jag klockan 7 som en sovmorgon? 

Idag kommer båda mina medryttare och har inte bestämt riktigt vart vi rider. Blir nog ett pass på ridbanan idag skulle jag tro, efter stenplockingen! ;)


Just nu! 

Jättefin häst!

Zeo var verkligen hur fin som helst idag! Det behövdes :) red iofs i skogen, men jag ställer krav där också. Klart att man kan låta dem sträcka ut och känna lite frihet också, men kan inte låta bli att jobba hästen, vart jag än rider! 

Hon var iaf riktigt mjuk och känslig för hjälperna, utan att dra eller stressa upp sig. Så idag är en riktigt bra dag, dels testet som jag klarade plus en jättefin häst.. Nu säger jag godnatt!
Yes!!

Klarade just första deltestet! Hade fått ett mail idag där det stod att jag fick göra om, och nu fixade jag det :D är överlycklig just nu, trots att det väntar ett flertal andra test innan man blir klar haha. Tar inget för givet, men ett steg närmre iaf :)Bildbomb 2 från Tingsryd.

Älskar porträtt bilderna!
 
 

bloglovin bloglovin

RSS 2.0