Vad hände med bloggvärlden.

Nu syftar jag framförallt på hästblogg-världen. Den som för ett par år sen exploderade och skapade både drama, hysteri och märkeshets. Man skulle hissa och dissa, dagens rid outfit var given, varje ridpass skulle fotas, filmas och dokumenteras..Vad hände? Alltmer hästbloggar lägger ner och jag följer själv knappt någon alls längre. Det känns som att det har dött ut?
 
Jag minns ändå tiden med glädje. Jag och Maja drev retardriders.blogg.se och vi var faktiskt en ganska stor blogg. Varje vecka syntes vi på ponnysanning när ett nytt avsnitt av "Hästblogg-nytt" dök upp. Vi provocerade enormt och skapade mycket drama kan man säga.. Men har aldrig skrattat så mycket som när ni spelade in avsnitten, vi gjorde alltså parodier på andra häst-bloggare.
 
Sen typ Scandinavium, GHS. Mässan. OJ vad det fanns saker där förr. Man typ dog över allting, och köpte för flera tusen. Man såg nya saker och blev tok-kär. Men nu? Nu ser allt likadant ut. Strasspannbanden finns i 100 kopior och många företag går till överdrift. Vill man verkligen matcha såpass numera? I massor med färg och desto dyrare desto bättre? Inte jag iallafall. Jag har gått tillbaka till den mer stilrena outfiten. Och det känns liksom inte ens spännande att gå in i en hästaffär längre, för allt finns redan.. Det är som sagt kanske bara jag som känner såhär, men blir faktiskt lite ledsen av att känna så också. Jag önskar jag hade samma glöd och intresse för saker, kläder och utrustning, men nej allt finns redan..
 
Det går inte ens att provocera längre för folk ser igenom det. Och dem bloggarna som är stora- dem är stora. Alla halvstora försvann, gav upp och la tiden på annat. Så blev det iallafall för mig och Maja.
 
Här är ett avsnitt från Hästblogg nytt när vi gjorde parodi på Dressyrmupparna.
 
 
OJ vad vi skrattade haha..
 


Kommentarer
Evelina Blomqvist

Hahaha jag älskade de där klippen!

2015-04-11 @ 18:30:08
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback